Petrică Matu Stoian

Artistul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă 7 noiembrie la vârsta de 61 de aniAcesta era internat în spitalul din Reșița unde ajunsese după ce i s-a făcut rău. Mediciic are l-au tratat la spital spun că acesta ar fi fost complet vaccinat anti-COVID dăr că a trecut prin boală și făcea o terapie de recuperare post-COVID la o.


De Ce A Murit De Fapt Petrică Maţu Stoian Asta L A Ucis Pe Cantăreţ La Doar 61 Ani

Acesta era în tratament post-COVID de câteva zile la o clinică privată din Caraş-Severin.

Petrică matu stoian. Interpretul de muzică populată din Mehedinţi Petrică Mâţu Stoian a murit sâmbătă seara la spitalul din Reșița după ce a suferit un șoc septic. Din anul 1995 Petrică Mîțu Stoian era. Petrică Mîţu Stoian Foto.

Petrica Matu Stoian - Concert aniversar 25 ani de cariera VII Niculina Stoican si Petrica Mitu Stoian - A naibii de ibovnica. S-a aflat acum că celebrul artist era vaccinat cu schema completă dar urma un tratament post-COVID. Vestea cumplită a căzut ca un trăsnet sâmbătă seara iar familia apropiații și colegii de breaslă sunt în stare de șoc.

Petrica Matu Stoian - Concert aniversar 25 ani de cariera VII Niculina Stoican si Petrica Mitu Stoian - A naibii de ibovnica. Melodii de muzică populară cu Petrica Matu Stoian. View the profiles of people named Petrică Matu Stoian.

Petrică Mâțu Stoian a decedat sâmbătă seara la vârstă de 61 de ani la Spitalul de Urgență din Reșița. Petrica matu stoian. Colegii de breaslă sunt şocaţi şi îşi plâng prietenul şi colegul de cântec popular.

Vestea fulgerătoare a trecerii în nefiinţă a lui Petrică Mâtzu Stoian a şocat lumea artistică. Petrică Mîțu Stoian n. Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață la spitalul din Reșița.

Mai mult acesta își pregătise și cavoul. Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960 în Izverna - Plaiul Cloșanilor din județul Mehedinți. După ce s-au separat legal din cauza unor.

Petrica Mitu Stoian - Ma duceam cu patru oi. Colaj Petrica Mitu Stoian. Petrica Matu Stoian - Concert aniversar 25 ani de cariera VII Niculina Stoican si Petrica Mitu Stoian - A naibii de ibovnica.

Potrivit presei locale din judeţul Caraş-Severin intrepretul de muzică populară din Mehedinţi Petrică Mîţu Stoian care era pacient la. Reacţia Niculinei Stoican partenera de scenă a regretatului. Ca o amară premoniție artistul de folclor publicase în ultima vreme pe Facebook numai mesaje sumbre.

În ultimele zile Mâțu Stoian urma un tratament post-COVID la o clinică. Șoc septic ireversibil a fost diagnosticul. Colegii și oamenii de televiziune sunt în stare de șoc mai ales că unii dintre aceștia se întâlnise cu artistul cu doar câteva zile înainte ca acesta să moară.

Petrecere Revelion Anna Events -2019-Sala Ronda Mare Petrica Mitu Stoian -muzica si voie buna -Taraful Madalin Baranga Video realizat de Bazavan Eleodortel -. Interpretul de muzică populară a fost căsătorit timp de 16 ani cu femeia pe care a iubit-o din tot sufletul Carmen Mihaela. Petrică Mâțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani.

Petrică Mâțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani. Join Facebook to connect with Petrică Matu Stoian and others you may know. Muzica populara cu Petrica Matu Stoian din Oltenia - melodii oltenesti cu Petrica Matu Stoian.

April 2 2019. Ne pierdem ca neam atunci când vine vorba despre cultură. Petrica Mitu Stoian - Cand eram baiat odata.

Facebook Interpretul de muzică populată din Mehedinţi Petrică Mîţu Stoian a decedat sâmbătă seara în jurul orei 2000 la Spitalul Judeţean din Reşiţa informează Newsro. În perioada 1995-2021 a fost angajat al Ansamblului artistic profesionist Doina Gorjului din Târgu-Jiu. Petrică matu stoian.

A debutat la cunoscuta emisiune Tezaur Folcloric difuzată la TVR fiind descoperit de realizatoarea Mărioara Murărescu. Vestea cumplită a căzut ca un trăsnet sâmbătă seara iar familia apropiații și colegii de breaslă sunt în stare de șoc. Petrică Mîțu Stoian - Frățiorul meu cel bun.

Petrica Mitu Stoian - Cand eram baiat odata. După ce a fost internat astăzi la ATI în spitalu din Reșița conform emdicilor de acolo nu s-a mai putut face absolut nimic pentru celebrul solist. Petrica Mitu Stoian Niculina Stoican si Constantin Enceanu - Colaj de cantece.

Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960 în Isverna zona Plaiul Cloșanilor județul Mehedinți. Petrică Mîțu Stoian - Mă rog mândră pentru tine. Marele Petrică Mâțu Stoian a murit la doar 61 de ani.

Era vaccinat cu ambele doze de vaccin. Petrica Mitu Stoian Oficial. El a fost dus de urgenţă la spital după ce starea sa s-a înrăutăţit el fiind internat iniţial la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID.

6 noiembrie 2021 Reșița Caraș-Severin România a fost un om de afaceri cântăreț român de muzică popularăEra originar din zona Plaiului Cloșanilor din județul Mehedinți. Solistul de muzică populară se afla în stare gravă pe secția ATI din Reşiţa. Yesterday at 911 AM.

Îndrăgitul artist de muzică populară Petrică Mîțu Stoian de 61 de ani a murit sâmbătă seară în urma unui șoc septic. A soul song for all brothers. Petrică Mâțu Stoian a și-a dorit întotdeauna să își țină viața personală departe de ochii lumii și a evitat scandalurile mondene susținând mereu că este un om normal cu o viață normală și liniștită.

Petrica Mitu Stoian - Ma duceam cu patru oi. Petrică Mîțu Stoian - Frățiorul meu cel bun. Petrică Mâțu Stoian a murit sâmbătă seara.

Medicii care l-au tratat au încercat să-l resusciteze dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru solist. În perioada 1995-2021 a fost angajat al Ansamblului Artistic Profesionist Doina. 65 Comments 131 Shares.

O melodie de suflet pentru toți frații. După ce și-a făcut debutul la cunoscuta emisiune Tezaur Folcloric fiind descoperit chiar de renumita Mărioara Murărescu Petrică Mițu Stoian a participat la numeroase festivaluri de folclor si a luat numeroase premii. Nu s-a mai recăsătorit însă preferând libertatea burlăciei.

18 septembrie 1960 Isverna Mehedinți România d. Asculta cantecul interpretat de Petrică Mîțu Stoian - Mă rog mândră pentru tine auditie placuta. Petrică Mîțu Stoian a fost internat în stare gravă la secţia ATI de la spitalul din Reşiţa.


Zb8ye3xc5fjvim


Jgzusa 43m Acm


Ce S A Intamplat Cu Petrică Mițu Stoian In Ultimele Ore De Viaţă E Cumplit Era Speriat Impact


G9qbsvgrkv3jum


Uno4bwz8ry4ojm


Koay5olodxqdum


4idshutrd7z11m


H Frgobd29wu8m


Cz7g7xo S5fb2m


Ps9ajbq Rxidpm


G4fobrrctkq Zm


J9nzjc45dbsn3m


Dcluqei4u9ebgm


Ccpuipfgdwxljm


Kwfz 7i12amq6m


Indrăgitul Interpret De Muzică Populară Petrică Maţu Stoian A Incetat Din Viaţă Stiri Constanta Radio Constanta Stiri Tulcea


Petrica Matu Stoian Spotify Listen Free


Petrică Miţu Stoian A Murit Doliu Uriaș In Muzica Populară Din Romania Capital


Petrica Mitu Stoian Cele Mai Frumoase Melodii Nou 2017 Youtube

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here