Petrica Mitu Stoian A Murit

Medicul care a făcut parte din echipa care l-a îngrijit pe interpret a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Interpretul de muzica populata din Mehedinti Petrica Mitu Stoian a decedat sambata seara in jurul orei 2000 la Spitalul Judetean din Resita judetul Caras-Severin.


Petrică Mițu Stoian A Fost Arestat Faptele Nebănuite De Care A Fost Acuzat Interpretul De Muzică Populară B1tv Ro

Dudeşti Pantelimon nr.

Petrica mitu stoian a murit. Vestea cumplită a căzut ca un trăsnet sâmbătă seara iar familia apropiaţii şi colegii de breaslă sunt în stare de şoc. Vezi galeria 5 poze. Petrică Mîţu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani.

Petrică Mîțu Stoian vorbește în premieră despre momente care i-au marcat cariera despre existența vieții după divorț dar și despre o noua relație ascunsă p. Ce-i roagă pe angajați să facă. 1-3 Corp B Parter Bucuresti Tel.

Artistul era internat la terapie intensivă la Spitalul de Urgență Reșița după ce i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla în tratament post Covid la o clinică privată din Caraș Severin. Indrăgitul artist de muzică populară Petrică Mâțu Stoian de 61 de ani a fost adus gravă la. Unde va fi inmormantat artistul Casa de discuri Electrecord a postat pe pagina oficiala de Facebook un mesaj de condoleante alaturi de care a publicat si o fotografie cu mormantul lui Petrica Mitu Stoian.

Doliu in muzica populara. Puiu este urmărit de un bărbat misterios din trecutul său. Artistul a ajuns in aceasta dupa amiaza la spitalul din Resita dupa ce i s-a facut rau.

Inapoi Cum profitam de energia lunii Noiembrie care vine cu un nou portal spiritual cu Mihai Voropchievici. Monden A murit Petrica Mitu Stoian legenda muzicii populare romanesti. Solistul era internat în stare gravă la Terapie Intensivă.

Cunoscutul interpret de muzică populară se afla la secția ATI a spitalului din Reșița. Și-a presimțit Petrică Mîțu Stoian moartea. Artistul a murit la câteva zile după ce a filmat Revelionul în platoul Acces Direct.

Acţiunea de divorţ a avut loc în ianuarie. Petrică Mîţu Stoian s-a stins în mod neaşteptat după un tratament post-Covid. Petrica Mitu Stoian a murit la ATI Resita.

La descriere casa de discuri spune ca artistul si-a presimtit moartea vizitandu-si mormantul cu o. A murit Petrică Mîţu Stoian. El a fost dus de urgenta.

A murit Uica Mihai indragitul bucatar si scriitor din Banat El facea de cateva zile un tratament post COVID la o clinica din Banat iar sambata dimineata a inceput sa se simta rau. Artistul era internat la Spitalul din Resita dupa ce se simtise rau. Shurubel invitatul special al serii.

Interpretul de muzica populara din Mehedinti Petrica Mitu Stoian a murit la Spitalul Judetean Resita sambata seara. Interpretul de muzica populara din Mehedinti Petrica Mitu Stoian a murit la Spitalul Judetean Resita sambata seara. Cantaretul Petrica Mitu Stoian a murit VIDEO acum 2 ore - Petrica Mitu Stoian a muritPetrica Mitu Stoian a murit.

Starea artistului era una foarte grava si era internat la sectia ATI. Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Acesta fusese infectat cu coronavirus insa reusise sa treaca peste boala.

Pieredere imensă în muzica populară românească. El a fost dus de urgenta dupa ce starea sa s-a inrautatit el fiind internat initial la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID. Sunt răvăşit nu-mi vine să cred.

Indragitul interpret Petrica Mitu Stoian a incetat din viata. Inainte Galeti cu droguri descoperite in Dambovita in. Artisul era internat la terapie intensivă după ce i s-a făcut rău într-o clinică hiperbară unde urma un.

Artistul a ajuns în această dimineață la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Reșița cu insuficiență respiratorie. Acesta a solicitat un achipaj de pe ambulanta dupa ce a inceput sa tuseasca cu sange. Indragitul cantaret de muzica populara Petrica Mitu Stoian a murit fiind testat pozitiv cu COVID 19.

Petrica Mitu Stoian muzica populara live sarbe hora colaj live. Petrică Mîțu Stoian a murit la 61 de ani. A fost descoperit de Mărioara Morărescu și astfel și-a făcut debutul la celebra emisiune Tezaur folcloric.

031 4327210 031 432. Ultima imagine cu Petrică Mîțu Stoian. Cum arată crucea pe care artistul și-o comandate în urmă cu puțin timp.

S-a stins din viață Petrică Mîțu Stoian Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit. Indragitul cantaret Petrica Mitu Stoian A MURIT in aceasta seara intr-o clinica pentru recuperare post-COVID. Petrica Mitu Stoian s-a stins din viata.

A murit Uica Mihai indragitul bucatar si scriitor din Banat El facuse tratament post COVID la Clinica Nera iar sambata dimineata a inceput sa se simta rau. IMai mult umor episodul 7. Artistul a ajuns in stare extrem de grava la Spitalul de Urgenta Resita dupa ce i s-a facut rau.

Petrica Mitu Stoian si-a prezis moartea. La momentul la care a inceput sa acuze stari de rau acesta se afla sub tratament post-covid la o clinica. Interpretul de muzica populara Petrica Mitu Stoian a murit in urma cu cateva momente anunta Antena 3.

Fără nici o reținere le spun medicilor și cum să ii trateze. Fusese bolnav de Covid. Artistul fusese internat in stare de grava la sectia ATI a Spitalului din ResitaA venit la clinica sa faca terapie hiperbara post COVID.

Interpretul de muzica populata din Mehedinti Petrica Mitu Stoian a decedat sambata seara in jurul orei 2000 la Spitalul Judetean din Resita judetul Caras-Severin. Ce le-a povestit juraților din ziua în care a mers la colonoscopie. A murit Petrică Mîțu Stoian.

Petrică Mîţu Stoian a murit. A avut o tuse puternica si a fost transportat de urgenta la UPU Resita cu o. Petrica mitu stoian a murit.

Interpretul de muzică populară a fost transportat cu ambulanța. A venit la clinică să facă terapie hiperbară post-covid de Simona Tudorache. Cântărețul de muzică populară era internat în stare gravă în Reșița Read More Petrică Mîțu Stoian 61 de ani a fost transportat sâmbătă 6 noiembrie la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Reșița județul Caraș Severin de la o clinică unde urma o terapie hiperbară post-Covid a informat Express de Banat.

Noi nu am avut ce să împărţim nu am avem avere şi nici copii a spus artistul. Un medic spune că experții in medicină care nu cred in COVID și sunt nevaccinati vin la spital in stare gravă să se trateze. Artistul s-a născut pe 18 septembrie 1960 în Izverna Plaul Coșanilor Mehedinți.

Indragitul artist de muzica populara Petrica Mitu Stoian aflat in stare grava la sectia ATI de la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita a murit. Sport la TV. A dezvoltat o bronhopneuomonieA decedat in urma unui soc septic a declarat pentru.

Petrică Mâţu Stoian şi soţia sa Carmen au decis de comun acord să divorţeze după 16 ani de căsnicie. Doliu în lumea muzicii populare. Din 1995 a fost angajat la Ansamblului Doina Gorjului iar.


Xrzlpx6f5 Lt5m


Tyxdgkd3u Gwsm


J9nzjc45dbsn3m


Jgzusa 43m Acm


0e4itium1qcivm


Mițu A Rupt Pisica In Două Mărturisiri Despre Viața Amoroasă și Moștenitori Starpopular Ro


Hjl2jkt3yobcim


Zk1bxjvzl90w9m


Ywrn Jpwny4jxm


V2kpeq Ljgi61m


Hqtztqno2m6lzm


Petrica Mitu Stoian A Visat Ca Producatorul Sau A Murit Wowbiz


Ps9ajbq Rxidpm


Drama Fără Margini A Lui Petrică Matu Stoian Artistul A Ajuns In Spatele Gratiilor Dormeam Pe Un Fel De ţambal Spynews Ro


Petrică Mațu Stoian A Fost Arestat Clipele Cumplite Prin Care A Trecut Cunoscutul Cantăreț De Muzică Populară


Tvuoeyklys4ecm


Rlen5va2z7uxvm


Zb8ye3xc5fjvim


Petrica Mitu Stoian A Fost Arestat Ce S A Intamplat Cu Cantaretul De Muzica Populara Este Stirea Diminetii Stirile Kanal D

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here